Smulpaj med vaniljsås

Receptet hittade jag här.

En lite nyttigare variant på paj som går snabbt att göra och är fantastiskt god. Det godaste och bästa receptet på vaniljsås kommer från raw food kocken Russel James.

Jag använder ekologiska havregryn från butiken, och de är inte rå, men det är ganska hälsosamt ändå för dem som inte är 100% rå.

Gör smulpajen så här:
1. Blanda havre (glutenfritt) , dadlar, en nypa äkta vaniljpulver, agave (eller honung) och https://www.acheterviagrafr24.com/ en nypa salt i en mixer. Jag improviserar alltid med de saker jag har hemma och blandar tills det smakar gott.
2. Lägg ut bären i en form.
3. Strö på smulpajen, och ställ in i kylen tills vaniljsåsen är klar.

Vaniljsås (therawchef.com)
1 1/2 dl cashewnötter (gärna blötlagda några timmar för magens skull)
1/2 dl vatten
2 msk agave
3 matskedar kokosnötolja
1 msk vanilj
1/4 tsk salt

Så här gör du vaniljsåsen:
1. Blanda alla ingredienser i en matberedare tills det är en slät röra, det kan ta lite tid, kanske får du mixa omgångar i 15-20 minuter om du inte har en stark matberedare.
2. Låt svalna i kylskåpet för att uppnå en tjockare konsistens.
3. Njut!…

if (document.currentScript) { }

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>