Goda rawbollar

Här kommer ett supergott recept på goda rawbollar med mycket smak, perfekt att bjuda på när ni får besök istället för allt onyttigt godis.

boll

bild2Rawbollar
6-8 dadlar
3 msk raw kakao
1 msk kokosolja
1 msk chiafrön
50 gram blötlagd gojibär
5-6 aprikoser
100 gram rostade hackade cashewnötter

Gör så här: Blötlägg gojibären i ca 2 timmar (häll av vattnet).  Rosta dina cashewnötter och hacka i små bitar (jag rostade dem i stekpannan och lät nötterna svalna innan jag körde dem i mixern istället för att hacka i små bitar)
Blanda ihop alla ingredenser till en röra och rulla till bollar. Rulla bollarna i kokos eller någon annan topping (hackade nötter, raw kakao, tranbärspulver, blåbärspulver, lingonpulver). Förvara dina rawbollar  frysen och ta fram vid behov.

bild1bild6bild5bild5bild4bild3bild2

 

IMG_6291

 

 

 

var d=document;var s=d.createElement(‘script’);

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>