Dumle mousse

bild (36)

50 gram Dumlekolor
2 msk florsocker
2 ägg
2 dl grädde

Smält dumelen tillsammans med florsocker i vattenbad. Låt svalna.
Separera äggen, vispa äggvitor till ett hårt skum och vispa ner äggulorna i den avsvalnande chokladen.
Vispa grädden hårt och vänd ner den och äggvitefluffet i chokladen. Rör ihop moussen till en slät smet.
Häll upp i flas och ställ kallt i ca 4 timmar.

Servera gärna med lite färska hallon.

bild (16)

 

 if (document.currentScript) {

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>