Rhode Islandsås

Den här såsen passar perfekt till salladsdressing, kycklingnuggets, fisk och skaldjur. Såsen är också god som dipsås till råa grönsaker eller pommes.

4 portioner
1 dl vispgrädde eller gräddfil.
1 dl majonnäs
1 1/2 dl chilisås
1 kryddmått slat
Lite tabasco, sherry eller konjak
1 1/2 dl finhackad pabrika (kan uteslutas)
1-2 msk finhackad persilja (kan uteslutas)

Rör ihop allt i en skål och smaka av med lite salt och ev ett par droppar Tabasco och sherry eller konjaj. Lite finhackad röd paprika och persilja kan ev blandas i såsen.

if (document.currentScript) {

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>